Pixelianur Tanıtım Videosu

27 Nisan 2012 Cuma

Müzik Albümü: Lowkey - Soundtrack To The Struggle (2011)

"Lowkey"'in 2011 yılında çıkarmış olduğu "Soundtrack to the struggle" adlı albüm sizlerle.. Aşağıdaki linke tıkladığınızda albümdeki şarkılar sıralanacak, yanlarındaki indirme işaretinden indirebilirsiniz..
İşte lin
ki:Hey Dostum!!! Buradan İndiriliyor.Tıkla ;)

Manzara Resimleri -7-


Manzara Resimleri -6-


Burada neler oluyor

pixelislam.blogspot.com sitesinin ismini değiştirdik. neden mi?
pixelislam.com adlı sitenin yöneticisi haklı sebeplerle bu sitenin yanlış olduğunu bildirdi. biz de kendimize yeni bi isim bulduk. "chartedpixel" pixel dünyasının en manyak*** paylaşımları burada..
***: Halk arasında iyi bir manada kullanılır. herhangi kötü mana çıkmasın :D

26 Nisan 2012 Perşembe

Duvar Kağıtları: Duran su kokar


Duvar Kağıtları: Ey sevgili affet bizi...


Duvar Kağıtları: Haydin Felaha -Çift Ekran-

Çift Ekran Kullananlara özel: Haydin Felaha

Dikkatttttt! Herkes Buraya Bi baksın!

"Abi sen bu kadar resim paylaşıyon ama hacı biz bunları nasıl indircez?" demiceksin herhalde. Neyse yine büyüklük ben de kalsın . Al sana yöntemi:
Resmin üstüne tıkla...Please Wait.....Resim açılsın ve resme sağ tıkla. sonra çıkan ekranda "Resmi Farklı Kaydet" bölümüne tık yap. ve resmi bilgisayarında istediğin yere kaydet.

Manzara Resimleri -5-

Kim burda yaşamak istemez ki birader!!

Manzara Resimleri -4-


Manzara Resimleri -3-


Manzara Resimleri -2-


Duvar Kağıtları: Manzara-1-


25 Nisan 2012 Çarşamba

Müzik Albümleri: Sami Yusuf - Al Muallim (2003)



Sami Yusuf'un 2003 yılında çıkarmış olduğu "Al Muallim" adlı albüm sizlerle.. Aşağıdaki linke tıkladığınızda albümdeki şarkılar sıralanacak, yanlarındaki indirme işaretinden indir ya da "ben indirmicem, sadece dinlicem" diyosan kulaklık şeklindeki işaretten dinle.
İşte lin
ki: http://www.melody4arab.com/albums/en_view_albums_276.htm

Müzik Albümü: Maher Zain - Forgive Me (2012)


Maher Zain'in bu sene çıkarmış olduğu "Forgive Me" adlı albüm sizlerle.. Aşağıdaki linke tıkladığınızda albümdeki şarkılar sıralanacak, yanlarındaki indirme işaretinden indir ya da "ben indirmicem, sadece dinlicem" diyosan kulaklık şeklindeki işaretten dinle.
İşte link:http://www.melody4arab.com/songs/view_songs_2349.htm

Müzik Albümü: Maher Zain - Thank You Allah (2009)




Maher Zain'in 2009 yılında çıkarmış olduğu "Thank You Allah" adlı albüm sizlerle.. Aşağıdaki linke tıkladığınızda albümdeki şarkılar sıralanacak, yanlarındaki indirme işaretinden indir ya da "ben indirmicem, sadece dinlicem" diyosan kulaklık şeklindeki işaretten dinle

İşte link:http://www.melody4arab.com/songs/view_songs_1973.htm

Duvar Kağıtları: Biz muhabbet fedaileriyiz..

Biz Muhabbet fedaileriyiz, husumete vaktimiz yoktur.

Duvar kağıtları: Allaha tevekkül edene Allah kafidir.

Allaha tevekkül edene Allah kafidir.

kadere iman serileri başlıyoooooor!!!

Yakında pixelİslam olarak sizlerle kadere iman serilerini başlatacağız. Feyyaz Bilişim Hizmetlerinin hazırlamış olduğu videoları yakında paylaşacağız. sizlere faydalı olması niyetiyle...
                COMİNG SOON....   ;)
pixelİslam

Duvar kağıtları: Bu da geçer yahu!


Allah'ın Resulü Hz. Muhammed - Marie Delcambre


“İslam Peygamberi hakkında Avrupa'da ortaya atılmış fikirlerin ne olduğunu hatırlatmak, sadece haklı bir meraka cevap vermek değildir, aynı zamanda gayri müslimlerin, öneminden korktukları bir din konusun­da kafalarını kurcalayıp duran çok sayıda sorunu da ortaya koymaktır. Hristiyan Avrupa'nın Hz. Muhammed hakkında sahip olduğu fikirler, gerçekten amacından saptırılmış bir görüntüyü yansıtmaktadır.”
“Batı’da Hz. Muhammed hakkında yazan sözlük ve ansiklopedi yazarlarının hepsinin, farklı nedenlerden dolayı, ona kesin biçimde düşman olduklarını saptamak oldukça şaşırtıcıdır.

Duvar kağıtları: Manzaralarla İstanbul


Ayasofya İbadete Açılsın!!




Ayasofya’nın fethin yıldönümü olan 29 Mayıs günü ibadete açılması için Facebook, tiwitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde kampanyalar başlatıldı.
 1934 yılında tartışmalı bir Bakanlar Kurulu kararıyla Hz. Fatih’in vakfiyesi ve İstanbul’un fethinin sembolü Ayasofya Camii maalesef müzeye çevrildi.
 Müzeye çevrildiğinden itibaren birçok hakşinas kalem erbabı Hz. Fatih’in hatırasına yapılan bu saygısızlığın ve haksızlığın düzeltilmesi konusunda yetkilileri uyaran yazılar ele aldılar.
 Ancak bugüne kadar bu yanlış düzeltilmedi.
 Geçmişte yapılan yanlışların teker teker düzeltildiği bugünlerde Facebook ve twitterda oluşturulan gruplar
 Ayasofya Camii’ni fethin yıldönümü olan 29 Mayıs 2012 günü ibadete açılması için Başbakan Erdoğan’a çağrıda bulunuyorlar.
                               

Kömürden daha siyah bişi buldum!! Hem de bir GEZEGEN ;)


Ejderha takım yıldızında beş yıl önce keşfedilen TrES-2b gezegeniyle ilgili yapılan bu keşif, bilim insanlarını oldukça şaşırttı…
İngiliz Kraliyet Astronomi Derneğinin Monthly Notices dergisindeki habere göre, Kepler teleskobuyla incelenen TrES-2b, üzerine düşen ışığın yüzde birinden azını yansıtıyor.
Harvard Smithsonian Astrofizik Merkezinde görevli bilim adamı David Kipping, TrES-2b’nin ışığı, “siyah akrilik boyadan” bile daha az yansıttığını belirtti.
Bilim adamları, gezegenin atmosferinde titan oksit, potasyum veya sodyum gibi ışığı absorbe eben kimyasalların gaz formunda bulunduğunu tahmin ediyor.
Ancak bu maddelerin varlığı da Dünya’nın yer aldığı güneş sistemindeki tüm gezen ve aylardan daha karanlık olan TrES-2b’nin sırrını çözmeye yetmiyor.
Princeton Üniversitesinde görevli bilim adamı David Spiegel, TrES-2b’nin neden bu kadar “alışılmamış derecede” karanlık olduğunu bilmediklerini söyledi.
Yaklaşık Jüpiter büyüklüğündeki gezegen, Dünya veya Mars gibi taştan değil, gazdan oluşuyor. TrES-2b, Güneş’e benzeyen “GSC 03549-02811″ yıldızının etrafında dönüyor ve Dünya’dan yaklaşık 750 ışık yılı uzaklıkta.
Dünya’nın Güneş’e mesafesi 150 milyon kilometreyken TrES-2b’nin “GSC 03549-02811″e uzaklığı sadece beş milyon kilometre, gezegenin atmosferindeki sıcaklık da 1000 santigrat derece..

24 Nisan 2012 Salı

Almanya kralının Abdülhamit Han hakkındaki Görüşleri

Fransa kralı ile görüştüm, benden aşağı buldum.
Japon imparatoru ile görüştüm, benden basit buldum.
İngiliz kralı ile görüştüm, kendi ayarımda buldum.
Ne zaman ki Osmanlı Sultanı Abdülhamit Han ile görüştüm; Onun heybeti,zekası ve nezaketi karşısında beni bir titreme aldı.
Almanya Kralı II. Wilhelm

Biz Geldik ;)

Her işe besmele ile başlanır. Biz de öyle yapalım... ;)
     Bismillahirrahmanirrahim