Pixelianur Tanıtım Videosu

24 Temmuz 2012 Salı

Müzik Albümü: Sami Yusuf - Wherever You Are

Tamamının Sami Yusuf tarafından bestelendiği ve yayınlandığı, üçü dışında geri kalanının sözlerinin yine Sami Yusuf tarafından yazıldığı 11 parçayı içeren bir albüm. İhanetin tasviri, kayıp ve umut… Albüm dinleyiciler tarafından çok kolay anlaşılacak. Sami'nin gerçekten gönlünden gelen müzik olarak tarif ettiği şarkılarının bir derlemesi olan 'Wherever You Are' Spiritique'ın gerçekleştirilmesini ifade eden bir göstergedir. İlahi bir çağrının ilanı... Doğası gereği saf ve sade olan, tek kalıp seçen ama çok şey anlatan…
Sami’nin, daha geniş bir kitleyle iletişim kurmak için çoğunluğu İngilizce sözlere bestelenmiş ve kaydedilmiş olan duygusal albümü, iyi insanların kalplerine konuşmaya; basit ama duygulu sözleri ile hoşgörü ve barış sözcüklerini yaymalarına teşvik etmeye ve onlara evrensel tınılar ile hayatlarını tekrar gözden geçirmeyi tavsiye etmeye odaklı. Kitleler arasında bir diyalog olan müzik; din veya ırk, yaş veya milliyet tarafından sınırlandırılamayan bir dildir.
Albümden Healing, In Every Tear He Is There ve You Came To Me şarkılarına klipler çekilmiştir.

Sami, Wherever You Are ile şahsi şöhretinden ziyade müziğinin ön plana çıkmasını arzular. Spirituque'nin kendi başına hayat sürmesi ve dinleyicileri tarafından mesajlarının kavranması Sami için önemlidir. Albüm kapağı da aynı ruh halini yansıtır. Sanatçının tanınan yüzüne sadece beyaz bir siluet şeklinde yer verildi. Bu Sami'nin müziğinin ön planda olması için kişi olarak geri planda olmaya hazır olduğunun göstergesidir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder